HomeRejsedagbøgerVærd at seSverigeCampingBornholmFotoalbumGallerietGolden People StoriesKommentarLinksSitemap

 

SOMMERTUREN 2009

Sommerturen blev en længere omgang i år. Vi startede hjemmefra om morgenen den 15. juli og var først hjemme igen sent om aftenen den 30. september..

Her er der links til undersiderne - men kig nu også lige teksten herunder igennem og kig på billederne

Naturreservater
Ekoparker

Kultur

Flot natur

Vandfald
og andet vand

Andre oplevelser

 

 

 Derfor har vi selvfølgelig også oplevet en masse og kørt gennem meget forskelligartede landskaber fra fjeldene i nord til det flade Alvar på Öland.

 

 

 

 

 

 Vi har også oplevet, hvordan træernes bladfarver ændrede sig under denne lange tur fra Ystad i syd til den norske grænse ved Abisko i nord og derudover på kryds og tværs af landet både på turen op og på turen tilbage.

 

Vejrmæssigt kan det heller ikke undgås, at vi over så lang en periode både har oplevet højsommer og solskin og både kølige dage og nætter.
Der har været mange solskinsdage, hvor vi har kunnet sidde ude og nyde solen efter en overstået tur i fjeldet.
Og selvfølgelig har det da også været regnvejr, men heldigvis er det jo som regel de dejlige solskindage, der som oftest står stærkest i erindringen. I år er det dog nok vores ret barske tur ind til Issjön i Vålådalen, hvor det både blæste og regnede, der vil være den oplevelse, der vil stå stærkest i erindringen fra denne sommertur.
 


Og så skal dette skilt da også lige med. Det er nok det mest udbredte skilt, vi har set under denne lange køretur rundt i Sverige i sommer. Vores køreture på de svenske veje har i høj grad været præget af vejarbejder i større eller mindre grad. Der er i år virkelig blevet gjort noget for at udvide og forbedre mange vejstrækninger, så vi glæder os allerede til at skulle ud og køre på dem til næste år.


Du kan se meget mere fra vores sommertur ved at kigge på vores forskellige oplevelser, som du finder ved at bruge de fem links herunder.
Som sædvanlig er der ikke skelnet så hårdt mellem de forskellige kategorier, så prøv bare dem alle sammen.
Det kunne jo være, at du fandt noget, du kunne være interesseret i selv at se eller opleve.
Alle de steder, vi har besøgt er også lagt ind i i skemaerne på siden Seværdigt under de respektive landskabsnavne.
 

Naturreservater
Ekoparker

Kultur

Flot natur

Vandfald
og andet vand

Andre oplevelser

Copyright © 2011 HUMLEDAL. All rights reserved