HomeRejsedagbøgerVærd at seSverigeCampingBornholmFotoalbumGallerietGolden People StoriesKommentarLinksSitemap

 

FORÅRSFERIEN 2006

 

En måned med nye oplevelser i Skåne og på Öland

 

 

Skåne har mere eller mindre altid "bare" været noget, der skulle overstås, således at vi kunne kom op til de områder af Sverige, som vi holder så meget af.
Så faldt vi i forbindelse med vores forberedelse til sommerferien over nogle informationer på internettet omkring nogle områder i Skåne. En rask beslutning blev taget og i midten af maj måned drog vi afsted for at ved selvsyn at finde ud af, hvad det handlede om.
Vi blev ikke skuffede, vi oplevede et Skåne, som vi - og med os formentlig også mange andre - ikke anede eksistensen af.
Spændende områder blev åbnet for os, og vi prøver hermed at give vores oplevelser videre til andre. Der er masser at kigge på også i denne del af Sverige, som jo også for mange danskere ligger dejligt tæt på.
Vi benyttede så samtidig lejligheden til lige at vende en tur omkring Ôland, for bl.a. endnu en gang at opleve de fantastiske blomstrende orkideer.
Heller ikke her blev vi skuffede, men fik lov til at se den store og imponerende orkide Fruesko i blomst, oven i købet i flere eksemplarer og med rigtig mange blomster.

 

Så hop med i vognen og se hvad Skåne også kan byde på.

 

Kultur

Flot natur

 

Copyright © 2011 HUMLEDAL. Allrights reserved